Musiker / Artister

Kent wennman

Kent wennman

Kent Wennman är en hyllad Elvistolkare med encyklopediska kunskaper om Elvis musik. Bandledare, sångsolist och Ciceron. För Kent handlar det om passion och hängivenhet!

Ulf Holmberg

Ulf Holmberg

Ulf “The Mighty Shadow” Holmberg är en twangin´ gitarrguru som med sina rivande solon och retrosound lyfter hela bandet. Finns också med i Rockabilly-trion/kvartetten.

Stefan Persson

Stefan Persson

Stefan Persson, aka Slappin´Steve, är en av Sveriges bästa Rockabillybasister och Enköpings bäst bevarade musikhemlighet. Obegripligt sväng när Stefan rockar loss!

Per-Åke Persson

Per-Åke Persson

Per-Åke “Påken” Persson är trummisen som lirar håller ihop bandet med sitt trygga och stabila trumspel så att övriga musiker har något att luta sig mot.

Nicke Widén

Nicke Widén

Steelguitar, banjo, dobro och gitarr. Det är Nicke som adderar det lilla extra till showen och som tillåter en mer spännande repertoar. Nicke kunde ha varit född i Nashville…

Andreas Hellkvist

Andreas Hellkvist

Hammondguden som spelar som ingen annan kan. Med sina orgeltoner och uttrycksfulla spelstil ger showen stort underhållningsvärde. Spelglädje är bara förnamnet!

Arvid Nerdal

Arvid Nerdal

Arvid är inte bara scenens pianovirtuos. Han fullkomligt osar smittande energi och sitter således längst fram till publikens glädje. Arvid leder också den maffiga kören Afro Choir.

Peter Ekengren

Peter Ekengren

Körledaren som med stark scennärvaro och stilkänsla leder maffiga Afro Choir som då och då förgyller Elvisgalorna. Är också begåvad med föreställningens vackraste hår!

Afrokören TNG

Afrokören TNG

Under Elvisgalan medverkade Afro TNG tillsammans med Svenne Hedlund från Hep Stars och Göran Engman i en Elvisgala som fyllde hela Parksnäckan till bredden.