18 november – Skebopuben

Ja, det är inte klokt! Det är 40 år sedan Elvis Presley gick bort. Vi vill hedra minnet av Elvis och hans musikaliska gärning med en Elviskväll där musiken står i fokus. Vi firar världens största artist tillsammans med Kent Wennman Rockabilly Kvartett, denna kväll utökad med Nicke Widén på Pedal Steel Guitar och banjo.

Wennman har i 15 års tid hyllat Elvis, bl a med sin föreställning Elvis i Parksnäckan )Uppsala) som år efter år slagit publikrekord. Kent har också haft egna radioprogram om Elvis i Sveriges Radio och brukar kallas Uppsalas största Elviskännare.

Det blir en helkväll med svängiga och energiska Elvislåtar framförda med självdistans, humor, passion och kärlek, kryddat med en och annan anekdot. Alltså inga trikåer eller löspolisonger, bara en massa fantastisk musik! Dansant, energisk rockabilly, smäktande country, rå blues, finstämd gospel och givetvis en massa Rock & Roll. Men tro inte att det blir en förutsägbar Greatest Hits Show. Här blandas hits med bortglömda pärlor.

http://skebobrukspub.blogspot.se/


2 december – Slitebiografen (Gotland)

Mer info kommer

 


6 januari – Katalin

Äntligen är det dags för ett nytt Elvis Presley Birthday Party! Det blev ett fullsatt Katalin förra gången så köp din biljett i god tid! Lördag 6 januari står husbandet Kent Wennman Rockabilly Kvartett på Katalins scen, denna gång utökat med piano, orgel och pedal steel guitar. Kent Wennman är också kvällens tredje sångsolist och som vanligt kan ni räkna med toksväng, energi och en dos humor.

Med på scenen finn också två färgstarka gästartister:

TRAVIS GREEN

LISA LYSTAM – Just nu den hetaste blueskvinnan i landet! Lisas röst har kraft och driv, men även en känslighet som berör.

Hon har redan erhållit både Janne Rosenqvists stipendium och Åmål’s Junior Blues Prize. Elvis är Lisas stora idol och vi är övertygade om att publiken kommer att höja ett och annat ögonbryn.

I väntan på konserten på Katalins stora scen så blir det underhållning på pubscenen. Och bandet är inga mindre än THE MAD MEN BAND som lirar material från tidigt sexitotal men det blir givetvis också en del Elvis. Det här är en favorit i repris eftersom deras succé vid förra årets party stal strålkastarljuset från stora scenen 🙂

Efter konserten blir det Elvisdisco och där dansar vi tills vi blir utkastade! 🙂

Konsertstart pubscenen: 19.00
Konsertstart Stora scenen: 21.00.
Bokning av bord: http://www.katalin.com/uthyrning/bordsbokning.html

Biljetter kan köpas på UNT Biljett 018-4780000
Biljetter säljs online på Tickster: http://www.tickster.com/events/4xk6e2nrjxg0mzx

Har ni UNT+ kort finns ett begränsat antal biljetter till rabatterat pris. Biljetter med UNT-kort säljs endast vid UNTs biljettkontor (numer beläget på Uppsala Stadsteater).

MER INFO
www.katalin.com